Cofetaria Ana – Beller

Adresa : Aviator Radu Beller nr 6 sector 1
Tel: 0212300436 
Mobil: 0735554986(Vodafone)
Email: comenzi@anaco.ro

AnaCo

Povestea noastra

Cofetaria Ana a luat nastere in 1990 din pasiune pentru desertul cu gust exceptional, creat dupa retete proprii dar si traditionale, din cele mai proaspete ingrediente.
Astazi suntem la fel de pasionati dupa deserturile proaspete, create in fiecare zi in cofetaria noastra, de maestrii nostri cofetari, din ingrediente atent selectionate, urmand retete traditionale dar si create de noi.
Gustul bun! Este ceea ce ne defineste fiecare zi: dis-de-dimineata pregatim blaturile pufoase, cremele fine, mousse-urile aromate si bezelele savuroase, fructele proaspete, frisca naturala, nuci, oua proaspete integrale, totul contribuind la gustul desavarsit al deserturilor noastre. Fiecare prajitura este decorata de maestri cofetari cu cea mai mare grija, iar torturile sunt ornate cu migala pentru cele mai speciale evenimente.
De la Amandine, Savarine, Indiene, Boema sau Eclere cu gust “ca in copilarie”, la torturi sau prajituri cu continut redus de zahar, pana la miniprajituri de casa, cu pandispan, toate se regasesc in vitrinele noastre, pentru acel moment cand iti doresti sa savurezi un dulce bun